Uçurtma uçururken kendinizi nasıl hissediyorsunuz

Uçurtma uçururken kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Uçurtma uçururken kendinizi nasıl hissediyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Gökyüzü sonsuz olduğu için, insanda her zaman özgürlüğü çağrıştırır. Uçurtma uçurmakta insanı adeta özgürlüğe götürür. Rüzgarla birlikte savrulan uçurtmalar istedikleri gibi pamuk şekeri bulutların arasında süzülüp dans ederler. Özgür olmak, dünyanın en güzel duygusudur. Uçurtma uçurmakta özgürlüğe bir adımdır, özgür insan mutlu insandır. Uçurtma uçururken de insanın içi kıpır kıpır, heyecan dolu olur. Özgürlüğü çağrıştıran her şey insanı mutlu eder.
Uçurtma uçurmak istiyorsak gökyüzünü sevdiğimiz kadar rüzgarı da sevmeliyiz çünkü uçurtmanın en sevdiğidir rüzgar. Onun sayesinde salına salına çıkar gökyüzüne. Uçurtması uçan her insan sanki kendisi uçuyor gibi heyecanlıdır. Uçurtmanın ipini her bıraktığında kalbi bir güvercin gibi pır pır kanat çırpar gökyüzünde. Uçurtmasıyla birlikte özgürleşir adeta. Hele bir de önünde yemyeşil bir ova varsa koşar uçurtmasıyla, üstünde masmavi gökyüzü, altında yemyeşil yer, ondan mutlusu var mı o anda. Yani uçurtma uçurtmak biraz heyecan, bol mutluluk verir insana.

Kaynak:Eğitim Sistem

16
9
7
9
12
23
211
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.