Ülkemizdeki suların sürdürülebilir kullanımı için nelerin yapılabileceğini tartışınız

Ülkemizdeki suların sürdürülebilir kullanımı için nelerin yapılabileceğini tartışınız
Ülkemizdeki suların sürdürülebilir kullanımı için nelerin yapılabileceği konusunda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Ülkemizdeki suların sürdürülebilir kullanımı için nehir sistemlerinin doğal ağ bağlantıları korunmalı, akarsuların minimum su akışı sürdürülmelidir; nehir kıyılarının ve nehir yataklarının erozyonu önlenmelidir; ve su kaynaklarındaki organik ve kimyasal yükler kontrol edilmeli ve izlenmelidir.

Su sistemlerinin kendisine rağmen, kara, hava, jeoloji, ekosistem, mineraller, enerji, kum, ormanlar, yaban hayatı, balıklar gibi diğer kaynaklar su bölgesinde bilinmeli ve korunmalıdır. Doğal çevredeki ekolojik entegrasyonu korumak ve tüm bu kaynakları uzun süre kullanmak için su bölgesi üzerindeki insani gelişme etkileri analiz edilmelidir. Ayrıca, iklim değişikliği su sistemlerini, su miktarını ve kalite kontrolünü etkilemekten dolayı ve biyolojik çeşitlilik ve habitatın korunması su kaynakları yönetimi planlarında ele alınmalıdır.

4
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.