Üniversite kayıtları nerede ve nasıl yapılır

Üniversite kayıtları nerede ve nasıl yapılır
Üniversite kayıtları nerede ve nasıl yapılır, Üniversiteye kesin kayıt işlemleri 3-7 Ağustos arasında kayıt yaptırmayanlar, kayıt hakkını kaybedecek.

Sınav Sonuç belgenizde Kayıt tarihi ve nerede kayıt yapacağınız konusunda bilgiler vermektedir.

2015-ÖSYS merkezî yerleştirme sonuçları ile bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında ilgili üniversiteler tarafından yapılacaktır. Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye, belirtilen süre içerisinde başvuruları gerekmektedir. Devlet üniversitelerinde isteyen öğrenciler için elektronik kayıtlar, 28 Temmuz-5 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.  Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının elektronik kayıt işlemleri ile ilgili açıklaması aşağıdadır:

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

2015-ÖSYS Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Elektronik Kayıt İşlemleri İle İlgili Açıklaması

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.