UPS Kargo Çalışma Saatleri

UPS Kargo Çalışma Saatleri
UPS Kargo Çalışma Saatleri hakkında bilgiler vereceğiz. UPS Kargo saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor, haftasonu, resmi ve dini bayramlarda açıkmı?

Ülkemizde hem yurt içi hem de yurt dışı hizmet veren kargo şirketlerinden birisi de UPS Kargo’dur. Amerika menşeili UPS Kargo’nun çalışma saatlerini paylaşmak için sayfamızı oluşturduk.

1907’de Amerika’da kurulan şirket 1970’li yıllarda diğer ülkelerde hizmet vermeye başlamıştır. Ülkemizde ise hemen hemen tüm illerde şubesi bulunan UPS Kargo, diğer kargo şirketleri ile benzer çalışma saatleri uygulamakta.

UPS Kargo çalışma (mesai) saatleri ise şöyle: Sabah 09.00‘da açılış yapan UPS kargo 18.00‘a kadar hizmet vermekte.

Teslimatta geç kaldığınız kargolarınız için de UPS Kargo bir çözüm düşünmüş. Sadece İstanbul için geçerli olan bu uygulamada ise çözümü şöyle bulmuşlar;

“Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 18.00 / 21.30 arası, Cumartesi günleri 14.30 / 19.30 arası ve Pazar günleri 11.30 / 16.30 arası saatleri içinde faaliyet gösteren İstanbul Atatürk Hava Alanı Mobil Ofis Tır Müşteri Kabul Şubemize gönderilerinizi teslim edebilirsiniz. Görevlilerimize 0533 516 01 60 ve 64 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.”

1907 yılında 19 yaşında bir girişimci olan Jim Casey, Amerika’nın Seattle şehrinde arkadaşından 100 dolar borç alarak American Messenger Company'i (Amerikan Kurye Şirketi) kurdu. 

Teslimatları yaya olarak veya bisikletle yapan Casey, 1919 yılında şirketi genişleterek Seattle sınırlarının dışına çıkmış ve şirkete şu anki ismi olan United Parcel Service (Birleşik Paket Hizmeti) adını vermiştir. 

Zaman içinde Amerika’daki diğer eyaletlerde ve ardından diğer kıtalarda da hizmet vermeye başlayan UPS, dünyanın en büyük paket teslimat şirketi olmayı başarmış, özel taşıma ve lojistik hizmetlerinde küresel bir lider olmuştur. 

Avrupa pazarına ilk olarak 1976 yılında giren UPS, o günden bu yana uluslararası gücü ve yüksek kalite standartları ile yerel uzmanlığını her pazarda birleştirerek kapsamlı Avrupa hizmet portföyünü geliştirmiştir. 

Yetkili Servis Sağlayıcısı Ünsped ile1988 yılında Türkiye pazarına giren UPS, 2009 yılında Ünsped’i satın almıştır. UPS Türkiye, 3.000’e yakın çalışanı, 260’tan fazla şube ve yetkili servis sağlayıcısı ve 700 araçlık filosuyla Türkiye pazarında da sektörün lider firmaları arasında yerini almıştır.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.