Uşak'da yarın okullar tatil Edildi (6 Ocak 2015 Salı)

Uşak'da yarın okullar tatil Edildi (6 Ocak  2015 Salı)
Uşakda Okullar Tatil mi? – Uşak’da 6 Ocak 2015 Salı Okullar Tatil mi?

Yurdun birçok yerinde kar yağışı devam ediyor. 5 Ocak Pazartesi günü de bazı il ve ilçelerde okullara kar tatili, eğitme kar engeli devam ediyor. 5 Ocak 2015 Pazartesi Günü Hangi İllere ve İlçelere Kar Tatili Var ?

Ayrıntılar Güncellenerek Bu Sayfada :

UŞAK

UŞAK Valiliği; soğuk hava ve beklenen kar yağışı nedeniyle kent genelinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okulların yarın (salı) tatil edildiğini duyurdu. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personelinde idari izinli olduğu açıklandı.

Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamanda; "Uşak Meteoroloji Müdürlüğü'nün hava tahmin raporlarında bildirilen mevcut hava şartları, yağış durumu ve en son meteorolojik veriler ışığında öğrencilerimizin sağlığı ve ulaşım güvenliği için il merkezi ve ilçelerimiz dahil olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm yaygın ve örgün eğitim kurumlarının 6 Ocak Salı günü bir gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir. Ayrıca Valiliğimizce il geneli ve ilçelerimiz dahil olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personelinde bir gün süre ile idari izinli sayılması kararlaştırılmıştır" denildi.

Uşak Valisi Seddar Yavuz, soğuk hava ve kar tatilini Twitter ve facebook adreslerinden de duyurdu.

6 Ocak 2015 Salı Kar Tatili Olan İlleri görmek için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.