Üsküdar Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri

Üsküdar Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri
Üniversite sınavlarının tamamlanması ile birlikte üniversiteler tercih ve tanıtım günlerine başlamaktadır. Her yıl olduğu gibi 2018 yılında da üniversiteler tercih ve tanıtım günleri düzenleyerek aday öğrencileri üniversitelerine davet edeceklerdir.

Tercih ve tanıtım günleri aday öğrencilerin üniversiteleri tanımaları açısından son derece önemlidir.

2018 Tercih ve Tanıtım Günlerine Katılacak Adaylar

Aday öğrenci, tercih ve tanıtım günlerine katılarak üniversite ile ilgili bilgi alabilir, tercih etmeyi düşündüğü bölüm veya bölümlerin hocaları ve öğrencileri ile birebir görüşme imkânına sahip olabilir. Böylece üniversiteyi detaylı bir şekilde tanıma olanağına sahip olur. Bu yıl sınavlar 30 Haziran- 1 Temmuz tarihlerinde yapılacaktır. Sınavlar sonrasında Temmuz- Ağustos aylarında üniversiteler tercih ve tanıtım günlerine başlayacaklardır. Adayların tercih ve tanıtım günlerine katılarak seçmeyi düşündükleri bölüm ve programlarla ilgili üniversiteden detaylı bilgi almaları doğru meslek seçimi yapmalarına yardımcı olacaktır.

2018 Tercih ve Tanıtım Günlerinde Tercih Yapacak Adaylar

Değişen sınav sistemi sonrasında bu yıl doğru tercih yapmak daha da önemli hale gelmiştir. Aday tercih ve tanıtım günlerine katılarak üniversitede görev yapan tercih danışmanlarından tercihleri hakkında birebir yönlendirme de alacaktır. Üsküdar Üniversitesinde 2018 Tercih ve Tanıtım Günleri yerleşkelerinde 16 Temmuz – 19 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Aday öğrencilerin üniversite ile ilgili soruları yanıtlanacak, adaylar bölüm hocaları ve öğrencileriyle birebir görüşme imkânına sahip olacak ve tercih danışmanlarından tercihleri ile ilgili birebir yönlendirme alabileceklerdir.

Tercih tanıtım günleri 16 Temmuz günü başlıyor ve 19 Ağutos günü sona eriyor.

KARİYER TESTİ

Kariyerine en uygun meslek nedir? Testi çöz; öğren! Kendiniz hakkında en doğru sonuca ulaşmak için bu teste odaklanın. Tüm sorulara sabırla doğru cevap verdiğiniz takdirde en doğru sonuca ulaşacaksınız.

Kariyer testi için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.