Üsküdar Üniversitesi Yurt Ücretleri

Üsküdar Üniversitesi Yurt Ücretleri
Üsküdar Üniversitesi Yurt Ücretleri nedir, yurt ücretlerine hangi hizmetler dahildir, yemek ve kahvaltı yurt ücretine dahil midir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Üsküdar Üniversitesi Kız Öğrenci Konukevi Ücretleri

Üsküdar Üniversitesi Kız öğrenci konukevi, Üniversiteye 200 m. yakınlıkta 26 odadan oluşmakta olup, 71 öğrencilik kapasiteye sahiptir. Öğrenciler iki, üç, dört ve beş kişilik odalarda kalabilmekte, odalarda öğrencilerin kullanabilecekleri televizyon ve kendilerine ait çalışma masası mevcuttur. Öğrencilerimiz 24 saat internet bağlantısına odalarında erişebilmektedir.

Öğrenci; kayıt için Üniversitenin Mali İşler Direktörlüğüne velisi ile gelerek peşinatı yatırıp, kalan taksitleri kredi kartı ile veya aşağıda belirtilen banka hesap numarasına her ayın 1 -5 arası yatırarak ödeyebilirler. Kayıt esnasında 2000 TL depozito alınır ve ders yılı bitiminde yükümlülüklerini yerine getiren öğrenciye iade edilir.

Üsküdar Üniversitesi 2023-2024 Konukevi Ücretleri

Konaklama Hizmeti (5 Kişilik Oda)
7.620 ₺
Konaklama Hizmeti (4 Kişilik Oda)
8.560 ₺
Konaklama Hizmeti (3 kişilik Oda)
9.510 ₺
Konaklama Hizmeti (2 Kişilik Oda )
11.370 ₺
Konaklama Hizmeti (3 kişilik Oda Banyolu)
12.300 ₺
Konaklama Hizmeti (2 Kişilik Oda Banyolu)
14.230 ₺

1) Konukevi ücretlerine KDV dahildir.
2) Ödemeler nakit, banka havalesi veya kredi kartı ile yapılabilir, peşin ödemelerde % 5 indirim uygulanır.
3) Kardeş öğrenciler için Kardeş indirimi yapılmaktadır.

4) Oda fiyatları dokuz ay (9) üzerinden hesaplanarak 9 eşit taksit halinde Yapı Kredi, Garanti, tüm World ve Bonus kredi kartlarıyla ile ödeme yapılabilir.
5) Kayıt esnasında 2000 TL depozito alınır.
6) Kayıt yaptırıp ayrılmak isteyen öğrenciler 9 ay ödemeyi yapmak zorundadır.

7) Öğrenci, Konukevi yönergesi ve konaklama kurallarını oda girişi esnasında kabul eder. Aksi davranışlarında Konukevi yönetiminin alacağı kararlara uymak durumundadır.

Detaylı bilgiye üniversitenin sayfasından ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.