Uzaktan eğitimle okullar arası nakiller sona erdi

Uzaktan eğitimle okullar arası nakiller sona erdi
Uzaktan eğitimle okullar arası nakiller sona erdi. Okullarda uzaktan eğitim kararı alınmasıyla birlikte okullar arası nakiller de son buldu. Bu nakiller uzaktan eğitimin süreceği 31 Aralık 2020 tarihine kadar durduruldu.

Tüm resmi ve özel okullar ile özel öğretim kursları, sınava hazırlık kursları, okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitim son bulurken, bu durumdan okullar arası geçişler de etkilendi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un uzaktan eğitimle ilgili yaptığı açıklamada okullar arası nakiller de yer aldı. İşte nakil uygulamasıyla ilgili Bakan Selçuk’un açıklaması:

“Bu süreçte okullar arası nakil başvurularında 18 Kasım 2020’ye kadar yapılan başvurular işleme alınacak, 31 Aralık 2020’ye kadar yeni başvuru alınmayacaktır.”

Nakil uygulaması ile devlet ve özel okullar arasında geçişler oluyordu. Aynı şekilde sınavla LGS puanıyla öğrenci alan liseler ile yerel yerleştirmeyle alan okullar arasında da geçişler söz konusuydu. Tüm bu başvurular şu anda askıya alındı.

2
14
58
2
3
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.