Uzay kampı deyince aklınıza neler geliyor

Uzay kampı deyince aklınıza neler geliyor
Uzay kampı deyince aklınıza neler geliyor, sizce uzaykampında neler bulunur bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Uzay kampı denilince aklıma astronotların uzay hayatını hazırlığını ifade eden bir program geliyor. Bu programlar 2, 5 ve 6 günlük şeklinde ayarlanıyor. Kamp içerisinde sürekli şekilde görevde bulunan doktor ve sağlık görevlileri bulunur. 7 - 18 yaşları arasındaki kız ve erkek çocuklarının kalabileceği yaklaşık 300 kişilik kapasiteye sahip olarak yapılır.

Bu programda gençlerim bilim ve teknolojiye olan ilgilerini arttırmak ve bu alanda kariyer yapmaları için onları motive etmektir. Eğitim ayrıca bireylerin iletişim, takım çalışması, liderlik yeteneği kazanma gibi becerilerinin gelişmesini hedefler.

Uzay programları yıl boyunca farklı zamanlarda, farklı etkinlikleri gösterir şekilde oluşturulur. Bu programların içeriğinde genel olarak;

  • gençlik kampları
  • İngilizce eğitimler
  • ilginç bilimsel deney gösterileri
  • uzay mekiği sistemleri
  • NASA simülatör anlatımı

oluşur.

126
79
118
73
102
107
223
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.