Var Mısın yok Musun 2013 2014 başvuru formu Ahmet Çakar'ın programı

Var Mısın yok Musun 2013 2014 başvuru formu Ahmet Çakar'ın programı
Show TV'nin 2013 2014 sezonu için hazırladığı Var Mısın Yok Musun yarışması için seçtiği Ahmet Çakar'lı programın başvuru formu yayınlandı. Sizde Var Mısın Yok Musun'a katılmak için başvuru formunu doldurunuz.

Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi Endemol’ün, 14 yıldır altı kıtada, TAM 69 ÜLKEDE, 142 sezon yayını ile Dünyanın En Çok Yayınlanan TV Programı ünvanına sahip “efsane yarışması” “VAR MISIN YOK MUSUN” kendi kanalında AHMET ÇAKAR farkıyla Eylül’de SHOW TV’de başlıyor.

 

Show TV’de İLK KEZ CANLI yayınlanacak olan, dünyanın en kolay para kazandıran yarışması “VAR MISIN YOK MUSUN” Türkiye’de yayınlandığı 500’e yakın bölüm boyunca, yaklaşık 22 Milyon lira ödül dağıtarak, Türk Televizyonlarında kırılması imkansız bir rekora da imza atmış durumda.

 

Eylül başında Usta Yorumcu Ahmet Çakar farkıyla Show TV’de canlı yayınlanacak “Var Mısın Yok Musun” yeni sezonda bir çok yeniliğe daha imza atacak.

 

SİZ DE KATILIN,

EKRANDAKİ HEYECANI EVİNİZDE YAŞAYIN!

 

“Var Mısın Yok Musun” yeni formatında, www.varmisinyokmusun.com.tr sayfasını canlı yayın sırasında ziyaret edenler TV ile aynı anda yarışacak, kazandıkları puanlarla yarışmanın ön elemesine hem öncelikli katılım, hem de sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar.

 

Türkiye’nin en kolay para kazandıran yarışması “Var Mısın Yok Musun” kendi kanalında Ahmet Çakar farkıyla Eylül’de SHOW TV’de.

 

Başvuru Yapmak için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.