Vedat Yanık kimdir

Vedat Yanık kimdir
Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 ve 3. maddeleri gereğince Maden Tetkik ve Arama Genel Müdür Yardımcısı Vedat Yanık atanmıştır.

Vedat YANIK, 1964 yılında Rize’nin Güneysu ilçesinde doğdu. 1986 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, Maden Mühendisliği Bölümü ile 1999 yılında Marmara Üniversitesi, Hukuk Fakültesi Bölümü’nde lisans eğitimlerini tamamladı. İş hayatına 1986 tarihinde özel sektörde açık ve kapalı kömür işletmelerinde mühendis olarak başlayan Sayın YANIK, 1990 yılında MTA Orta Anadolu 4. Bölge Müdürlüğü projelerinde Ekip ve Kamp Şefi olarak görev yaptı. 1998 yılında MTA Orta Anadolu 4. Bölge Müdürlüğü Kadrosunda Sondaj ve Hafriyat Başmühendisliği ve Bölge Müdür Vekilliği görevini üstlendi.

2017-2019 yılları arasında MTA Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Sayın Vedat YANIK, 12/07/2019 tarihli Bakanlık Oluru ile MAPEG Genel Müdür Yardımcılığı görevine vekaleten atanmıştı. 

7 Temmuz Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararına göre, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür  Yardımcılığına 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 ve 3. maddeleri gereğince Maden Tetkik ve Arama Genel Müdür Yardımcısı Vedat Yanık atanmıştır.

Kaynak:Eğitim Sistem

3
1
1
1
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.