VESTEL müşteri hizmetleri numarası

VESTEL müşteri hizmetleri numarası
Müşteri Temsilcilerine; 0 850 222 4 123 iletişim merkezi numarasından ya da CapCanlı Destek uygulamamızdan 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.

VESTEL müşteri hizmetlerine bağlanarak her türlü teknik destek alabileceğiniz gibi ürünleriniz ile merak ettiğiniz soruların da yanıtını öğrenebilirsiniz. 24 saat hizmet veren müşteri temsilcilerine ulaşmak için arayacağınız numara için doğru yerdesiniz. VESTEL müşteri hizmetleri telefon numarası ve diğer tüm detaylar burada.

VESTEL MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

Türkiye'nin önde gelen markaları arasında yer alan VESTEL müşteri hizmetlerine bağlanmak için aşağıdaki numarayı tuşlayabilirsiniz.

0850 222 4 123

VESTEL NE ZAMAN KURULMUŞTUR?

Vestel, 1984 yılında başlayan faaliyetlerini 1994 yılından beri Zorlu Holding bünyesinde sürdürüyor. 16'sı yurtdışı olmak üzere toplam 26 şirketten oluşan Vestel Şirketler Grubu, tüketici elektroniği, beyaz eşya, dijital ürünler, bilgi teknolojileri, LED aydınlatma ve savunma alanlarında geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.