Vito Corleone, Micheal Corleone, Sonny Corleoneve ve Fredo Corleone hangi film serisinin karakterleridir

Vito Corleone, Micheal Corleone, Sonny Corleoneve ve Fredo Corleone hangi film serisinin karakterleridir
Vito Corleone, Micheal Corleone, Sonny Corleoneve ve Fredo Corleone hangi film serisinin karakterleridir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Vito Corleone, Micheal Corleone, Sonny Corleoneve ve Fredo Corleone hangi film serisinin karakterleridir

A- İndiana Jones
B- Matrix
C- Jomes Bond
D- Baba

Doğru Cevap: Baba

Baba (İngilizce: The Godfather), Mario Puzo'nun yazdığı aynı adlı romandan uyarlanan, Francis Ford Coppola'nın yönettiği, Marlon Brando ve Al Pacino'nun başrollerini paylaştığı filmdir. Filmde ayrıca yardımcı rollerde James Caan, Robert Duvall, Diane Keaton, John Cazale vardır. Filmin hikâyesi, II. Dünya Savaşı'nın bittiği yıl olan 1945'te başlar ve 10 yıllık bir dönemi kapsar.
Baba bir olan suç roman Amerikalı yazar tarafından yazılmış Mario Puzo. Başlangıçta 1969 yılında yayınlanan GP Putnam Sons , roman kurgusal hikayesi detayları Mafya merkezli ailesi New York (ve Long Beach, New York başkanlığında), Vito Corleone . Roman 1955 yıllarını 1945 kapsar ve ayrıca erişkinliğe erken çocukluk Vito Corleone arka hikaye sağlar.
Kitap gibi İtalyan kelimeleri tanıtan dikkat çekiyor Konsiliyer , caporegime , Cosa Nostra ve Omerta İngilizce konuşulan bir kitleye. Bu bir ilham aynı adı taşıyan 1972 filmi . Puzo kendisi tarafından yeni katkılar dahil iki filmi sekeller, yapılmış 1974 ve 1990 . Filmler yaygın sinematik sanat örnekleri olarak yüksek itibara düzenlenmektedir.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.