Yapılmış en önemli icat hangisidir

Yapılmış en önemli icat hangisidir
Sizce yapılmış en önemli icat hangisidir, nedenini de belirterek sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Bana göre bu zamana kadar gerçekleştirilmiş en buyuk icat yazının bulunmasıdır.

Yazı sayesinde her şeyi kayıt altına alabiliyor, bundan çok uzun seneler önce gerçekleşmiş olan olayları öğrenebiliyor ve o dönemden bilgiler okuyabiliyoruz. İnsanlar yazıyı bularak önemli bir çağ açmışlardır. Yazı olmasaydı her şey unutulur, hiçbir şey nesilden nesile aktarılamazdı.

Her şeyin bilgi ile olduğunu biliyoruz. Bu nedenle yazı bir çok bilginin ve bilimin başlangıcıdır. Yazı sayesinde seneler önce insanların neler ile ilgilendiklerini, ne araştırmalar yaptıklarını öğreniyor ve bunlardan faydalanarak geliştiriyoruz.

Kabul ediyoruz ki, yazı medeniyetin başlangıcı olmuştur. Yazı ile eski dönemde kayıt altına alınan çalışmalar, buluşlar incelenmiş, öğrenilmiştir. Yazı bulunmamış olsaydı her şeyi en bastan yapmak zorunda kalır, tüm araştırmaları sıfırdan gerçekleştirmeye çalışırdık.

Yazı sayesinde gelecek nesillere bilgiler bırakır, onlara ışık tutarız. Yazı olmasa hiçbir şeyi kayıt altına alamazdık.

160
161
158
157
156
155
155
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.