Yaşadığınız ilin dışında bir yakınınızı ziyaret etmek istediğinizde hangi ulaşım türünü tercih edersiniz

Yaşadığınız ilin dışında bir yakınınızı ziyaret etmek istediğinizde hangi ulaşım türünü tercih edersiniz
Yaşadığınız ilin dışında bir yakınınızı ziyaret etmek istediğinizde hangi ulaşım türünü tercih edersiniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Yaşadığınız ilin dışında bir yakınınızı ziyaret etmek istediğinizde hangi ulaşım türünü tercih edersiniz? Neden

Ödev cevabı kısaca : Elbette, tercih ettiğim ulaşım türü hızlı, konforlu ve ekonomik olmalıdır. Yolculuk süresi de önemli bir faktördür. Tercihimi yaparken bu faktörleri göz önünde bulundururum.

Yaşadığımız ilin dışında bir yakınımızı ziyaret etmek istediğimizde en çok kullandığımız araçlar kara ve hava araçlarıdır. Ucuz ve güvenilir bir şekilde gitmek istersek otobüs tercih ederiz. Fakat hızlı olarak zaman tasarrufu yapıp gitmek istersek de gittiğimiz bölgeye göre uçak ile gitmeyi tercih ederiz.

8
0
1
0
0
1
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.