Yaşama sevinci sözü size ne çağrıştırıyor

Yaşama sevinci sözü size ne çağrıştırıyor
Yaşama sevinci sözü size ne çağrıştırıyor bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İnsan içinde yaşama sevinci olmadan yaşayamaz, nefes alamaz. Ancak yaşama sevinci insanı hayata sıkı sıkı bağlar, insanı güçlü kılar. Yaşama sevincimizi her ne yaşarsak yaşayalım kaybetmememiz gerekiyor. Bizleri bu hayatta ayakta tutan tek şey yaşama sevincidir. Yaşama sevinci olmadan insan hiç bir şeye tutunamaz, kendini mutlu hissedemez ve böylelikle inancını kaybeder. Buna asla izin vermemek gerekmektedir.

Yaşam sevincimizi kaybetmemek için aslında içimizde yaşayan çocuğu öldürmemek gerekmektedir. Ayrıca kendimizin değerini bilmeli ve kendimizi sevmeliyiz.

Bazen bir çocuğun uçurtma uçurmasını izlemek bazen sevdiğimiz kişiyle denizi izlemek, bazen çocuklar gibi dans etmek, özgürce koşmak bizlerin yaşam sevincini getirmektedir.

Yaşama sevincimiz paylaştıkça çoğalır. Bu nedenle sevdiklerimizle mutluluğumuzu yaşam sevincimizi paylaşmalıyız.

267
123
220
36
38
43
1139
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum