Yasemin süpermarkete gittiğinde bu ürünlerin hepsini aynı reyonda yan yana bulabilir mi

Yasemin süpermarkete gittiğinde bu ürünlerin hepsini aynı reyonda yan yana bulabilir mi
Yasemin alışveriş listesindeki ürünleri kısa zamanda almak için ne yapmalıdır, Yasemin süpermarkete gittiğinde bu ürünlerin hepsini aynı reyonda yan yana bulabilir mi, düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

Yasemin, annesinin verdiği alışveriş listesi ile süpermarkete gitmişti. Bu listede nohut, peynir, mandalina ve bulaşık deterjanı vardı. Yasemin alışveriş listesindeki ürünleri kısa zamanda almak için ne yapmalıdır? Yasemin süpermarkete gittiğinde bu ürünlerin hepsini aynı reyonda yan yana bulabilir mi? Düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

Hayır yan yana bulamaz. Bir süpermarketteki ürünler benzer özelliklerine göre gruplandırılarak reyonlara dizilir. Yasemin’in alışveriş listesindeki nohut, bakliyat; peynir, şarküteri; mandalina, manav; bulaşık deterjanı, temizlik reyonunda bulunur. Yasemin bu reyonlara gittiğinde alışveriş listesindeki ürünlere kısa zamanda ulaşır. Benzer bir sınıflandırma sistemi kütüphanelerde vardır. Çok sayıda kitabın bulunduğu bir kütüphanede kitaplar içeriklerine göre tarih, felsefe, kişisel gelişim, edebiyat vb. kategorilerde sıralanır. Okuyucu, kütüphaneye geldiğinde önce kitabın bulunduğu bölüme gider. Ardından raflara alfabetik sıraya göre dizilen kitaplardan istediğini seçer.

0
1
1
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.