YDS İlkbahar Dönemi Yayınlanan Soru ve Cevapları

YDS İlkbahar Dönemi Yayınlanan Soru ve Cevapları
YDS ilkbahar sınavı 2 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Büyük heyecan bitti sıra geldi sınav soruları ve cevap anahtarının ne zaman açıklanacağına... YDS 2017 soru ve cevapları.
YDS ilkbahar dönemi sınav için hazırlanan adaylar 2 Nisan 2017 tarihi itibari ile bu heyecandan da kurtulmuş oldular. Yabancı dil sınavı sona ererken adayların kafasındaki soru ve cevap ilişkileri de merak edilmeye başladı.
 
Yabancı dil sınavına giren adaylara Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinden oluşan toplam 80 soru yöneltildi.
 
Sınavın bitmesiyle soru ve cevaplar da yayımlanacak mı? sorusu da ortaya çıktı. ÖSYM tarafındna açıklanması beklenen soru ve cevapların 5/1 i kadar paylaşılması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde YDS soru ve cavapları intenet sitesinden yayınlanacak.
 
YDS sınavını geride bırakan adayların şimdi de sınav sonucu telaşı başladı. Uzun emeklerin ve sıkıntılı zamanların nota dönüşeceği bu sonuçlar en kısa sürede ÖSYM tarafından yayınlanacak.

ÖSYM, YDS sorularını yayımladı

2017-YDS İlkbahar Dönemi: Temel Soru Kitapçıklarının ve Cevap Anahtarının Yayımlanması

2 Nisan 2017 tarihinde uygulanan 2017-YDS (İlkbahar Dönemi) Temel Soru Kitapçıkları, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 4 Nisan 2017 tarihinde saat 14:30'dan itibaren erişime açılacaktır. Sınava başvuran adaylar 10 gün süreyle ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebileceklerdir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

2017-YDS (İlkbahar Dönemi) Sınavının Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarı (% 10) aşağıdaki bağlantıdan erişime açılmıştır.

2017-YDS (İlkbahar Dönemi) Soruları, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

YDS soruları ve cevapları için TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.