YDS soru ve cevapları (ÖSYM) YDS 2013 sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS sınavı soru ve cevap anahtarı indir.

YDS soru ve cevapları (ÖSYM) YDS 2013 sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS sınavı soru ve cevap anahtarı indir.
YDS soru ve cevapları ne zaman açıklanacak ?2013 YDS İlkbahar Dönemi Soru ve Cevapları 07.04.2013...YDS İlkbahar Dönemi Soru ve Cevapları 2013 07 Nisan 2013.

7 Nisan 2013 pazar günü gerçekleşen Yabancı Dil Sınavına ait soru ve cevapları sitemiz üzerinden bulabilirsiniz.

ÖSYM tarafından Pazar günü yapılan YDS yabancı dil sınavı sonrası bir çok öğrenci ÖSYM'nin YDS soruları ve cevapları için ösym.gov.tr adresine giriş yaptılar.

İŞTE EN YENİ BİLGİLER;

2013 YDS (Yabancı Dil Sınavı) 7 nisanda yapıldı. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’nda (YDS) ÖSYM’den yapılan yazılı açıklamada, yılda iki kez yapılacak YDS’nin ilk sınavı bugün tüm yurtta gerçekleştirildi. İlkbahar Dönemi 2013 YDS soruları ve Cevap Anahtarı ÖSYM tarafından yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada olacak. Aşağıdan sınavdan çıkan adayların sınav yorumlarına ve soru paylaşımlarına göz atabilirsiniz

YDS Sonuçları için tıklayınız

2013 YDS Soruları ve Cevap Anahtarı , 2013 YDS sınav soruları ÖSYM, YDS soruları ve Cevap Anahtarı 2013 ÖSYM
Sınavda sorulacak sorular hakkında fikir vermesi amacıyla, Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde örnek sorular hazırlandığı kaydedildi.

YDS Soru ve cevapları açıklanınca tıklayıp indirin

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.