YDS yorumları (Kolay mıydı zor muydu?) - 13 Eylül 2015 2015 YDS Sonbahar Dönemi sınavı

YDS yorumları (Kolay mıydı zor muydu?) - 13 Eylül 2015 2015 YDS Sonbahar Dönemi sınavı
13 Eylül 2015 Pazar günü yapıldı. Zorlu maraton nihayet bitti. Adaylar sınavın zorluğundan yakındılar. Peki size göre 2015 YDS yorumları (Kolay mıydı zor muydu?)

2015 YDS Sonbahar dönemi sınavında hatalı soru var mıydı? Hangi sorularda zorlandınız, hangileri çok kolay geldi? Sınav süresi sorular için yeterli oldu mu?

2015 YDS SORULARI VE CEVAPLARI(Link aktif değil)

Sizlerde konu hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve diğer yorum yapacak olan sınava giren arkadaşlarınıza fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Özellikle YDS sınav sorularının %20’lik kısmının yayınlanacak olmasından dolayı yorumların çok önemli olduğu kanaatindeyiz.Paylaşımlarınız ile diğer sınava giren arkadaşlarınıza yardımcı olabilirsiniz..

Peki size göre 2015 YDS soruları kolay mıydı? 2015 YDS soruları zor muydu?  hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR. SİZDE YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.