YDT Çıkmış Sorular

YDT Çıkmış Sorular
İlki 2018 yılında uygulanan YDT - Yabancı Dil Testi Testi 2018, 2019 ve 2020 Çıkmış Sorular ve Cevaplarını yazımızın devamından indirebilirsiniz.

YDT’nin açılımı Yabancı Dil Testi’dir. YDT, Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinde yapılacaktır. Her dil için ayrı soru kitapçığı bulunacaktır.

Adaylar YKS-3 (YDT) kapsamında Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça yabancı dil yeterlilik sınavlarına katılabilirler. YKS-3 (YDT)’de her dil için ayrı bir soru kitapçığı bulunmaktadır. Bu yüzden, sınavda adaya başvuruda bildirdiği yabancı dile ait soru kitapçığı verilecektir. Ayrıca, YKS-3 (YDT)’de 80 soru sorulmaktadır. Adaylara verilen toplam sınav süresi ise 120 dakikadır. 

2020 YDT sorularına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

2019 YDT sorularına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

2018 YDT sorularına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

Kaynak:Eğitim Sistem

3
9
0
2
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.