Yeni yıldan istediğimiz şeyler hakkında 5 tane ingilizce cümle yazınız

Yeni yıldan istediğimiz şeyler hakkında 5 tane ingilizce cümle yazınız
Yeni yıldan istediğimiz şeyler hakkında 5 tane ingilizce cümle yazınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Yeni yıldan istediğimiz şeyler hakkında 5 tane ingilizce cümle yazınız

Ödev cevabı kısaca : Tabii, işte yeni yıldan istediğimiz şeyler hakkında beş tane İngilizce cümle:

  1. I hope the new year brings happiness, prosperity, and good health to all. (Yeni yılın herkese mutluluk, refah ve iyi sağlık getirmesini dilerim.)
  2. May the coming year be filled with new opportunities and exciting adventures.(Gelecek yılın yeni fırsatlar ve heyecan verici maceralarla dolu olmasını dilerim.)
  3. I wish for peace and harmony in the world, and for conflicts to be resolved peacefully. (Dünyada barış ve uyum dilerim ve çatışmaların barışçıl bir şekilde çözülmesini umarım.)
  4. My goal for the new year is to learn a new language and expand my horizons. (Yeni yıl için amacım yeni bir dil öğrenmek ve ufuklarımı genişletmektir.)
  5. I want to spend more quality time with my loved ones and cherish every moment in the coming year. (Yeni yılda sevdiklerimle daha fazla kaliteli zaman geçirmek ve her anı değerlendirmek istiyorum.)

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.