Yeteneklerinizi hangi konularda geliştirme ihtiyacı duyuyorsunuz

Yeteneklerinizi hangi konularda geliştirme ihtiyacı duyuyorsunuz
Yeteneklerinizi hangi konularda geliştirme ihtiyacı duyuyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Büyüyünce iyi bir basketbolcu olmak istiyorum. Bu nedenle kendimi fiziksel olarak, takım oyunu olarak, bireysel oyun bilgisi olarak geliştirmek istiyorum. Örneğin santranç oynayarak sonraki hareketlerimi önceden planlamayı, ağırlık çalışarak daha güçlü olmayı, hergün zıplama antremanı yaparak daha yükseğe zıplamayı, arkadaşlarımla maç yaparak takım oyunu becerilemi geliştirmeyi amaçlıyorum.

Benim tiyatroya ve oyunculuğa olan yeteneğimi ana sınıfı öğretmenim Ayşe Hanım fark etti. Okulun yıl sonu kapanış programında küçük bir piyeste rol almıştım. Bana verilen rolü en iyi şekilde yerine getirdim ve oyunculuktan büyük zevk aldım. Ailemde bu konuda bana destek oldu. Bu alanda kendimi geliştirmeyi ve kariyer yapmayı düşünüyorum. Bu nedenle konservatuvar okuyup gelecekte iyi bir sinema ve tiyatro oyuncusu olmayı hedefliyorum.

1
1
6
2
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.