Yılkı Atı romanında kurtların saldırısından sonra atlar

Yılkı Atı romanında kurtların saldırısından sonra atlar
Yılkı Atı romanında kurtların saldırısından sonra atlar doğada neler yaşamış olabilir, hikâye edici bir anlatımla yazı örneğini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Yılkıların Kurtuluşu

Atlar, kurtlarla olan zorlu savaştan aralarından bir atı kaybederek kurtuldular. Hepsi bitkin ve yorgun, üstelik acıkmışlardı. Bazı atlar yaralanmıştı sığınacak bir yere ihtiyaçları vardi.

Bitkin ve yorgun şekilde, soğukta ilerlerken eski bir harabe gördüler. Burası eski bir ahıra benziyordu, oldukça korunaklıydı ve kapısı açıktı. Atlar geceyi burada geçirmeye karar verdiler. İçerisi dışarıya göre daha sıcaktı ve en azından atları soğuk yelden, sert havadan koruyacaktı.

Atlar biraz etraflarına bakındılar ve saman balyaları, yemler gördüler. Burası artık kullanılmamaktaydı ve kişiler burayı bırakırken içerisinde saman ve yemlerden de birazını unutmuşlardı. Atlar hemen yemler ve samanlar ile karınlarını doyurdu ve dinlenmeye başladılar. Bu eski ahır onların kurtuluşu olmuştu. Bu hayvan ahırını bulmaları sayesinde hayatta kalacaklar, soğuktan korunacaklar ve karınlarını doyurdular.

501
43
404
59
26
14
296
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.