YKM çalışma saatleri

YKM çalışma saatleri
YKM Çalışma Saatleri açılış kapanış saatleri mağaza adresleri telefonları hakkında bilgiler vereceğiz. YKM saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor, haftasonu, resmi ve dini bayram günleri açık mı?

YKM Çalışma Saatleri;

10.00 – 22.00 saatleri arasıdır.

YKM saat kaçta açılıyor ?

Açılış saati, YKM saat 10.00’da açılır.

YKM saat kaçta kapanıyor, Kaça kadar açık?

Kapanış saati, YKM saat 22.00’de kapanır.

YKM cumartesi ve pazar günleri çalışıyor mu ?

Evet, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü hizmet veriyor. Resmi ve dini bayram günleri AVM mağazaları açıktır.

Ülkemiz de en köklü giyim perakendecilerinden olmasına karşın,zamanla rakiplerinin çoğalması ile,büyümeyi değil de kontrollü bir şekil de devam etmeyi tercih etmiş,bir mağazalar zinciridir YKM.Firmanın satış mağazaların da kullandığı YKM harflerinin açılı "Yeni Karamürsel Mağazaları"şeklindedir.

YKM'nin hem Avm için de,hem de müstakil satış mağazaları vardır.Avm için de bulunan mağazalar sabah 10:00 de açılıp,akşam 22:00 da kapanmaktadır.Bireysel yapıda olan mağazalar ise sabah 09:00 da açılıp,akşam 21:00 da kapanmaktadır. Firma haftanın yedi gibi resmi tatiller ve pazarları hizmet vermektedir.

Not: Avm'lerden bağımsız olan mağazalar, dini bayramların ilk günleri kapalı olabilmektedir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.