Yurtiçi kargom nerede

Yurtiçi kargom nerede
Yurtiçi Kargo takip sayfasında kargo takibi, kargo fiyat hesaplama, kargonuzun kaç günde teslim edileceği ve en yakın Yurtiçi kargo şubesini öğrenebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo Takip İletişim Bilgileri

Yurtiçi kargo takip sistemine ulaştığınız halde ürününüz hakkında bir bilgi göremiyorsanız Yurtiçi kargo iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir. Bu iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

Telefon: 0212 365 23 65
Fax: 0212 365 24 79
Çağrı Merkezi: 444 99 99
Adres: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa yolu Kargo Plaza No.17-19 Maslak Sarıyer / İSTANBUL

Yurtiçi Kargo Takip için gönderinizin Barkod Numarasını bilmeniz gerekmektedir. Barkod numaranız kargonuzu gönderdiğinizde size verilen gönderi makbuzunda yer alır. Barkod numaranız dışında sisteme giriş yapabilmeniz için her sorguda değişen güvenlik kodunu da doğru bir şekilde kutucuğa yazmanız gerekir.
Yurtiçi Kargo Takip ile kargonuzun nerede olduğunu, hangi aşamalardan geçtiğini, nereden geldiğini, ağırlık-desi bilgilerini, kimden geldiğini, ödeme tipini, varsa kargo fiyatını, gönderi türünü anlık ve online olarak Yurtiçi sayesinde öğrenebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı gönderilerinizin nerede olduğunu Yurtiçi barkod sorgulama sistemimiz ile öğrenebilirsiniz.

Kargo sorgulama sistemine erişebilirsiniz. Sistemimizi kullanarak kayıtlı olan yurtiçi ve yurtdışı kargolarınızın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo Fiyat Hesaplama

Yurtiçi kargo takip sayfamız da kargonuz için ödeyeceğiniz fiyatı aşağıdaki uygulamamız ile hesaplayabilirsiniz. Kargonuzun ağırlık, en, boy, yükseklik bilgilerini ve yararlanmak istediğiniz ek hizmetleri girerek Yurtiçi ile göndereceğiniz kargonuzun fiyatını hesaplayabilirsiniz.

Yurtiçi Kargo Gönderi Teslim Süresi Sorgulama

Yurtiçi Kargo takip ile gönderilerinizi takip edebileceğiniz gibi daha kargonuzu göndermeden önce ortalama teslim tarihini aşağıdaki uygulamamız ile öğrenebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo ile gönderdiğiniz kargolar 600 km (altıyüz) ye kadar genellikle 1 (bir) günde teslim edilmektedir. Gönderdiğiniz kargolar 600 km üstü bir mesafe katedecekse kargonuzun adresine ulaşması muhtemelen 2 gün sürecektir. Kargolarınız il merkezi değil ise bu süre 1-2 gün fazladan uzayabilmektedir. Köyler için bu süre biraz daha fazla olabilir.

Teslimat süresini buradan sorgulayabilirsiniz. Tıklayınız

Yurtiçi Kargo Çalışma Saatleri

Yurtiçi Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00’da başlar ve Kapanış saati olan 18.00’a kadar hizmet vermeye devam eder. Hafta sonu cumartesi günleri 09.00’dan 17.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Yurtiçi Kargo merkez binası, Eski Büyükdere Cad. Ayazağa yolu Kargo Plaza No.17-19 Maslak Sarıyer/İstanbul adresinde bulunmaktadır. Yurtiçi Kargo merkez şubesine 0212 365 23 65 numaralı telefon aracılığıyla veya 0212 365 24 79 faks numarasıyla erişebilirsiniz.

Yurtiçi Şubeleri açılış saati nedir?
Yurtiçi Saat 09:00 da açılıyor.

Yurtiçi Şubeleri kapanış saati nedir?
Yurtiçi saat 18:00 da kapanıyor.

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.

Yurtiçi Kargo Çağrı Merkezi Hizmetleri (444 99 99)

Yurtiçi Kargo Çağrı Merkezi’ni aradığınızda 444 99 99 sesli yanıt sisteminde sırayla aşağıdaki numaraları tuşlayarak bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.