Yüzde özellikle göz çevresinde oluşan kırışıklara halk arasında ne ad verilir

Yüzde özellikle göz çevresinde oluşan kırışıklara halk arasında ne ad verilir
Yüzde özellikle göz çevresinde oluşan kırışıklara halk arasında ne ad verilir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Yüzde özellikle göz çevresinde oluşan kırışıklara halk arasında ne ad verilir 

A- Kazayağı

B- Tavşankanı

C- Yavruağzı

D- Kargaburnu

Doğru Cevap: Kazayağı

Kaz ayakları, gözlerinizin yanından dışa doğru yayılan çizgilere verilen isimdir. Tekrarlayan yüz hareketleri mimikler ve genellikle yüzde gülümsemeyi sağlayan kaslar çalıştığında gözlerinizin dış kısımlarında kırışıklıklar oluştuğunu görürsünüz. Bu kırışıklıklar göz çevrenizdeki cilt elastikiyetini kaybettikçe daha kalıcı ve görünür olmaya başlar. Bunların oluşmasını engellemek için göz çevresinin elastikiyetini artırmalısınız ve buraya gereken nemlenmeyi sağlamalısınız.

Kaz Ayağı Nedir ve Neden Ortaya Çıkar?

Gözlerimizin dış bölgelerinde, özellikle de alt tarafında kırışıklıklar oluşur. Genç ve sağlıklı bir görünümün önündeki en büyük engellerden biri olan bu ince, minik çizgilere “kaz ayağı” denilir. Öncelikle çevresel ve genetik faktörlerin sebep olduğu bilinen kaz ayağı kırışıklıkları, herkesin sıklıkla şikayetçi olduğu bir durumdur.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
3
0
0
1
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.