Zirve Yayınları, Twitter'da da zirvede

Zirve Yayınları, Twitter'da da zirvede
32. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’ndaki standıyla ilgi toplayan Zirve Yayınları, #ZirveTüyapta etiketiyle Twitter’da da en çok konuşulanlar arasına girdi.

Fuar ziyaretçilerinin Zirve Yayınları’nın sunduğu avantajlardan haberdar olmasını amaçlayan sosyal medya etkinliği, kısa süre içinde Twitter kullanıcılarından büyük ilgi görerek dünya gündemine de giriş yaptı. #ZirveTüyapta etiketiyle Türkiye’nin birçok yerinden atılan tweetler Zirve Yayınları’nı kullanan öğrencileri sosyal medyada da bir araya getirdi. Zirve Yayınları’nı sosyal medyada takip eden öğretmenleri sürpriz hediyeler bekliyor. Zirve Yayınları’nın fuarda ilgi gören diğer bir yayını ise 'Niloya İle Okuma Yazma Öğreniyorum' seti oldu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın 'Ses Temelli Cümle Yöntemi' uygulamasıyla uyumlu olan set, 3 aylık uyum evresi için 32 sayfalık 5 Okuma Yazmaya Hazırlık kitaplarından oluşuyor. Her bir sesin öğretimi bir kitapta net 16 sayfa olarak hazırlanan kitapların son sayfasında ölçme değerlendirme bölümü bulunuyor. Bol resimli ve renkli sette, çocukların kelime dağarcığını zenginleştirmeye yönelik yüzlerce kelime kullanıldı.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.