Bu hafta vizyona giren filmler: 11 Kasım 2016

Bu hafta vizyona giren filmler: 11 Kasım 2016
11 Kasım haftasında vizyona giren filmler arasında Geliş ve Rus'un Oyunu gibi merak edilen yapımlar mevcut. Bakalım bu hafta vizyona giren diğer filmler hangileri?

Bu hafta vizyona giren filmler arasında aksiyondan komediye toplamda 5 adet yapım var. Uzun süredir oldukça merak edilen, Başrollerinde Amy Adams, Jeremy Renner ve Forrest Whitaker'ın bulunduğu, yönetmenliğini ise Denis Villeneuve'nin yaptığı Geliş filmi haftanın en önemli yapımlarından.

İşte Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Geliş

Yönetmen: Denis Villeneuve

Oyuncular: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker

Tür: Bilimkurgu

Süre: 116 dk.

Bu haftanın öne çıkan vizyon filmi, Denis Villeneuve tarafından yönetmenliği üstlenilen Geliş oluyor. Filmin baş rollerini Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker paylaşıyor.

[PAGE]

Rus'un Oyunu

Yönetmen: Levent Özdemir

Oyuncular: Fırat Tanış, Leonid Kulagin, Anastasiya Klyeva

Tür: Aksiyon

İş adamı Serhat, farkında bile olmadan tuzağa düşer ve hayatı alt üst olur. 3 farklı ülkede çekilen Rus'un Oyunu'nun yönetmen koltuğunda ise Levent Özdemir oturuyor.

 
[PAGE]

Canavarın Çağrısı

Yönetmen: Juan Antonio Bayona

Oyuncular: Felicity Jones, Liam Neeson, Sigourney Weaver

Tür: Fantastik

Geek aleminin yakından tanıdığı ve sevdiği Felicity Jones ile Liam Neeson gibi güçlü bir ismi bünyesinde barındıran Canavar'ın Çağrısı, yine bu haftanın öne çıkan yapımlarından.

 
[PAGE]

Kaptan Fantastik

Yönetmen: Matt Ross

Oyuncular: Viggo Mortensen, Frank Langella, George Mackay

Tür: Dram, komedi

6 çocuğu ile birlikte ABD'nin ıssız bir bölgesinde, medeniyetten uzak yaşayan Ben Cash'in hikayesi Matt Ross yönetmenliğinde beyazperdeye taşınıyor.

 
[PAGE]

Benim Adım Feridun

Yönetmen: Çağan Irmak

Oyuncular: Halil Sezai Paracıkoğlu, Büşra Pekin, Özge Borak

Tür: Komedi

Haftanın son filmi ise yönetmenliğini Türk sinemaseverlerin yakından tanıdığı Çağan Irmak'ın yönettiği,  Halil Sezai Paracıkoğlu ve Büşra Pekin'in başrolleri paylaştığı Benim Adım Feridun oluyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.