Bu hafta vizyona giren filmler: 28 Ekim

Bu hafta vizyona giren filmler: 28 Ekim
28 Ekim haftasında vizyona giren filmler arasında Ekşi Elmalar ve Hesaplaşma gibi merak edilen yapımlar mevcut. Bakalım bu hafta vizyona giren diğer filmler hangileri?

Bu hafta vizyona giren filmler arasında aksiyondan komediye toplamda 5 adet yapım var. Uzun süredir oldukça merak edilen, Başrollerinde Ben Affleck, Anna Kendrick ve J.K. Simmons'ın bulunduğu, yönetmenliğini iseGavin O'Connor'ın yaptığı Hesaplaşma filmi haftanın en önemli yapımlarından.

İşte Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Hesaplaşma

Yönetmen: Gavin O'Connor

 

Oyuncular: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons

Tür: Aksiyon, Gerilim, Dram

Süre: 130 dk.

Haftanın en çok merak edilen yapımlarından olan Hesaplaşma, özellikle güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri çekiyor. Başrollerinde Ben Affleck, Anna Kendrick ve J.K. Simmons gibi önemli oyuncuları barındıran filmin yönetmen koltuğunda Gavin O'Connor üstleniyor.

[PAGE]

Ekşi Elmalar

Yönetmen: Yılmaz Erdoğan

Oyuncular: Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden, Şükran Ovalı

Tür: Dramatik komedi

Süre: 114 dk.

Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi olan Ekşi Elmalar, başarılı bir Anadolu komedisi. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden ve Şükran Ovalı'yı bulunduran film 1970'li yıllarda geçiyor.

[PAGE]

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Yönetmen: Majid Majidi

Oyuncular: Gülen Karaman, Aysun Topar, Zeki Atlı

Tür: Aksiyon, Dram, Biyografik

Süre: 171 dk.

28 Ekim haftasının dikkat çeken yapımlarından olan Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi, dram türünde bir yapım. Yönetmenliğini Majid Majidi'nin üstlendiği filmin başrollerinde ise Gülen Karaman, Aysun Topar ve Zeki Atlıyer alıyor.

[PAGE]

Julieta

Yönetmen: Pedro Almodóvar

Oyuncular: Emma Suárez, Adriana Ugarte, Daniel Grao 

Tür: Dram

Süre: 100 dk.

Dram türünde yapımlar sevenler için biçilmiş kaftan olan Julieta, başarılı senaryosu ile öne çıkıyor. İspanya yapımı bir film olan Julieta'nın oyuncu kadrosunda ise Emma Suárez, Adriana Ugarte ve Daniel Grao bulunuyor.

[PAGE]

Kubo ve Sihirli Telleri

Yönetmen: Travis Knight 

Seslendirmeler: Burcu Başaran, Ege Gürel, Bora Sivri

Tür: Animasyon

Süre: 102 dk.

Stop motion Teknolojisi ile çekilen bir yapım olan Kubo ve Sihirli Telleri, ABD yapımı kaliteli bir animasyon filmi. Seslendirme kadrosunda Burcu Başaran, Ege Gürel ve Bora Sivri'yi bulunduran filmin yönetmenliğini Travis Knight üstleniyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.