Bu hafta vizyona giren filmler: 7 Ekim

Bu hafta vizyona giren filmler: 7 Ekim
7 Ekim haftasında vizyona giren filmler arasında Trendeki Kız ve Pamuk Prens gibi merak edilen yapımlar mevcut. Bakalım bu hafta vizyona giren diğer filmler hangileri?

Bu hafta vizyona giren filmler arasında aksiyondan komediye toplamda adet yapım var. Uzun süredir oldukça merak edilen, Başrollerinde Emily Blunt, Rebecca Ferguson ve Haley Bennett'in bulunduğu, yönetmenliğini ise Tate Taylor'ın yaptığı Trendeki Kız filmi haftanın en önemli yapımlarından.

İşte Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Trendeki Kız

Yönetmen: Tate Taylor

Oyuncular: Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett

Tür: Gerilim

Süre: 105 dk.

Haftanın en çok beklenen yapımlarından olan Trendeki Kız, başarılı bir kitap uyarlaması. Başrollerinde Emily Blunt, Rebecca Ferguson ve Haley Bennett gibi ünlü oyuncular barındıran filmin yönetmenliğini Tate Taylor üstleniyor.

[PAGE]

Pamuk Prens

Yönetmen: Birol Güven, Hasan Tolga Pulat

Oyuncular: Tamer Karadağlı, Arzu Balkan, Birol Güven

Tür: Komedi

7 Ekim haftasının yerli komedi filmlerinden olan Pamuk Prens, Birol Güven'in yeni filmi. Oldukça eğlenceli bir yapım olan Pamuk Prens'in oyuncu kadrosunda ise Tamer Karadağlı, Arzu Balkan ve Gamze Özpınar gibi isimler bulunuyor.

[PAGE]

Pete ve Ejderhası

Yönetmen: David Lowery

Oyuncular: Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Oakes Fegley

Tür: Macera, Komedi, Fantastik, Aile

Süre: 103 dk.

Haftanın fantastik filmlerinden olan Pete ve Ejderhası, ailecek izlenebilecek başarılı bir yapım. Yönetmenliğini David Lowery'nin üstlendiği filmin başrollerinde ise Bryce Dallas Howard, Robert Redford ve Oakes Fegley bulunuyor.

[PAGE]

Yok Artık! 2

Yönetmen: Caner Özyurtlu

Oyuncular: Zafer Algöz, Şebnem Bozoklu, Onur Buldu

Tür: Komedi

Oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken Yok Artık! 2, kaliteli bir devam filmi. Oyuncu kadrosunda Zafer Algöz, Şebnem Bozoklu ve Onur Buldu gibi isimleri bulunduran filmin yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu oturuyor.

[PAGE]

Canım Kardeşim Benim: Uzaylılar mı Gelmiş?

Yönetmen: Murat Kürüz 

Oyuncular: Gazanfer Ündüz, Şebnem Ünaldı, Mustafa Oral

Tür: Animasyon

Süre: 105 dk.

[PAGE]

Bayram Abi

Yönetmen: Erdi Dikmen 

Oyuncular: Barbaros Dikmen, Ayhan Taş, Sinem Yener Ekşioğlu

Tür: Komedi

Süre: 109 dk.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.