Filmi evde izlemek için 10 neden

Filmi evde izlemek için 10 neden
Film tutkunlarının ilk tercihidir filmi sinemada izlemek. Ama bu 10 neden sayesinde evde film izlemeyi sinemaya gitmeye tercih edeceksiniz.

"Sinemaya gitmek mi, evde film izlemek mi" diye sorsak, "Tabii ki sinema" dersiniz. Ama evde film izlemenin rahatlığının sinemada olmadığı da bir gerçek. 

İşte evde film izlemek için 10 geçerli neden:

1- Filminizi pijamalarınızı çıkarmadan, saç ve makyajla uğraşmadan; en ev halinizle izleyebilirsiniz. Gelsin sıradaki film, gelsin!

2- Yağmurlu günlerde battaniye-kedi ikilisine sarılıp huzurdan delirebilirsiniz. Film mi izliyoruz pamps?

3- Bacaklarınızı uzatabilir, istediğiniz gibi yayılabilir, uyuyakalıp uyandığınızda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Kediyim ben, tabii uyuyacağım, ne sandın?

4- Cipsler, çikolatalar, abur cuburlar havalarda uçuşur. Patlamış mısırla asla yetinmiyoruz gençler...

5- Rahat rahat dev kahkahalar da atabilir, yeri geldiğinde göz yaşlarınızı tutmayabilirsiniz.

6- Gerilim filmi izlerken korkmuyormuş gibi yapmak zorunda kalmazsınız. En korkunç sahnede yorganla gözleri kapamak suretiyle saklanmak da serbest.

7- Film sarmazsa derhal bir sonrakine geçebilirsiniz. Ne o, sarmadı mı?

8- Pazar tembelliğine de, cumartesi arkadaş buluşmalarına da en iyi giden aktivitedir. İyi günde kötü günde en korkunç filmde, anca beraber kanca beraber!

9- Sülale ziyaretlerinde, muhabbetin tıkandığı anda kurtarıcınız olur. En klasiğinden bir film açın, verin coşkuyu!

10- Sinema salonlarında bulamayacağınız eski filmlerin de keyfini çıkarabilirsiniz. Nostalji bizim işimiz, bir filmi 18 kere izlemesini de biliriz! Üstelik bunu hayatınız boyunca yapabilirsiniz! Ki yaparız, bilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.