11 Nisan 2015 Tudem Sınav Sonuçları Açıklandı

11 Nisan 2015 Tudem Sınav Sonuçları Açıklandı
11 Nisan 2015 Tudem Sınav Sonuçları Açıklandı - Tıkla öğren

Tudem Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak. Tudem Genel Yetenek Ve Eğilim Belirleme Sınavı  3.4.5.6.7.8. Sınıflar için  ( 11 Nisan 2015 ) Pazar günü yapıldı.Tudem 2015 sınav sonuçları açıklandığı an  sitemizde duyurulacakturç. Tudem sınav sonuçları ise tudem  internet sitesinde açıklanacak. Tudem sınav sonuçları hesaplanırken  Sınav sonuç belgesinde 4 tip puan verilecektir: Sözel, Sayısal, Akademik ve Genel Yetenek Puanı verilecektir.

Tudem sınavı  neden Farklı Bir Sınav 

1) Öğrencinin bilgisini ölçmesinin yanı sıra ilgi, beceri ve yeteneklerini belirler.

2) Öğrencinin yetenek ve eğilim alanlarını ölçerek, öğrenciyi yönlendirecek kişiler için veri oluşturur (Öğretmen, anne baba, rehberlik birimi vb.)

3) Öğrencilerin alan seçimlerini tesadüfen ya da sadece akademik durumlarına göre değil, kendi ilgi ve yeteneklerini tanıyarak yapmaları için veri sağlar.

Tudem sınavı cevap anahtarı yayınlandı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Cevap anahtarı için tıklayınız.

Sınav sonuçları açıklandı aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2015 Tudem Sınav Sonuçları  için Tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum