15 Bin Öğretmen 6 Şubatta Atanacak

15 Bin Öğretmen 6 Şubatta Atanacak
Başbakan Davutoğu'nun 24 Kasım'da açıkladığı öğretmen atamalarının tarihi netleşti. 15 bin öğretmenin ataması 6 Şubat'ta yapılacak.

Öğretmen atamalarıyla ilgili beklenen tarih açıklandı. MEB yaptığı son dakika açıklamasında 15 bin öğretmen atamasının 6 Şubat Cuma günü yapılacağını duyurdu.
15 bin öğretmen ataması için öğretmen adaylarının gözü kulağı MEB'teydi. Öğretmen atamalarına ilişkin beklenen açıklama bugün MEB'ten geldi. Öğretmen adaylarının merakla beklediği atama tarihi 6 Şubat Cuma olarak açıklandı.

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu Twitter hesabından yaptığı açıklamada 15 bin öğretmen ataması tarihinin yarın veya 28 Ocak Çarşamba günü açıklanacağını söylemişti.

Aydoğdu, mesajında “Arkadaşlar, kontenjanlarla ilgili söyleyeceğim şu: Yönetmelik çıkar çıkmaz açıklayacağız. Bir aksilik olmazsa salı ya da çarşamba netleşir” ifadelerini kullandı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.