15 bin öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olacak

15 bin öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olacak
2015 yılı Ocak ayı Öğretmenlik ilk atama kontenjanları Salı veya Çarşamba günü açıklanacak

10 Ocak 2015 tarihinde yaptığımız haberde, MEB'in özür durumu atamalarını sonuçlandırmadan ilk atama kontenjanlarını ilan edemeyeceğini duyurmuştuk. Haberde yer verdiğimiz bilgiler doğrultusunda, özür durumu atamaları 19 Ocak'ta yapıldı ve 23 Ocak'tan itibaren ilişik kesme işlemleri başladı.

Şimdi artık sıra kontenjanlara geldi. Ancak MEB Öğretmen Atama Yönetmeliğini değiştirmektedir. Bu yönetmelikte bazı yeni düzenlemeler olacaktır. Yönetmeliğin bir kaç gün içinde yayımlanması bekleniyor.

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, yaptığı açıklamada da "Arkadaşlar,kontenjanlarla ilgili söyleyeceğim şu: Yönetmelik çıkar çıkmaz açıklayacağız.Bir aksilik olmazsa Salı ya da Çarşamba netleşir..." dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.