18 Ekim 2014 Ehliyet Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

18 Ekim 2014 Ehliyet Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak
18 Ekim ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak merakla bekleniyor. Bu yıldan itibaren ehliyet almak zorlaştığı için herkesin gözü artık ehliyet sınavlarında yoğunlaşmış durumda.

18 Ekim 2014 tarihli ehliyet sınavına giren adaylar aşağıdaki linki tıklayarak sınav soru ve cevaplarına ulaşabilirler.

18 Ekim 2014 Yeni Müfredat Ehliyet Soruları ve Cevap Anahtarı için tıklayınız

18 Ekim 2014 Ehliyet Sınavı Cevap Anahtarı (C - D ve E Sınıfı) için tıklayınız

18 Ekim 2014 Ehliyet Sınavı Cevap Anahtarı (A1-A2 ve B) için tıklayınız

EHLİYET SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı ehliyet sınav takvimine baktığımızda 18 Ekim 2014 Cumartesi günü yapılan ehliyet sınavı sonuçları 28 Ekim Salı günü açıklanacak. MEB, ehliyet sınav sonuçlarını daha erken açıklamasını beklemiyoruz. Bugüne kadar MEB, belirttiği takvimi geciktrdiği görülmüş ancak daha erken açıkladığı görülmemiştir. Bu sebeple sürücü adayları ehliyet sınavından geçip geçmediğini sitemizde de yer alan ehliyet sınav soruları cevapları ile kendi yanıtlarını karşılaştırıp sınavı geçip geçmediğini öngörebilir. Öte yandan ehliyet sınav sonuçlarının erken açıklanmasının başka bir yararı yoktur, zira direksiyon sınavı tarihleri belli olduğu için, her halukarda adaylar direksiyon sınav tarihlerini beklemek zorunda kalacaklar.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.