2-3 Ocak 2016 AÖL - Açık Lise 1. Dönem Soru ve Cevapları

2-3 Ocak 2016 AÖL - Açık Lise 1. Dönem Soru ve Cevapları
Bu yaımızda sizlere 2-3 Ocak 2016 AÖL - Açık Lise 1. Dönem Soru ve Cevaplarının ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

2-3 Ocak 2016 Açık Öğretim Lisesi 1.dönem sınavları cumartesi ve pazar günü yapılacak. 2015-2016 AÖL 1.dönem sınav sorularını sınav sonrasında  bu sayfamızda yayımlayacağız.

Sınava girecek adaylara başarılar dileriz.

Öğrencilerimizin sınav giriş yerleri;
 
İl ve ilçelerden gelen sınav yeri değişikliği talebine ilişkin iş ve işlemlerin tamamlanması halinde sınav giriş yerleri en geç 28 Aralık 2015 tarihinde açıklanacaktır.

AÖL ÖĞRENCİ GİRİŞ EKRANI TIKLAYINIZ

AÖL Nedir ?
Açıköğretim Lisesi  herhangi bir nedenle öğrenimlerine devam edemeyen  kişilere, okula devam mecburiyeti olmadan, kendi kendilerine çalışarak yarıda bıraktıkları öğrenimlerini tamamlama ve bir üst okula gidebilme olanağının  sağlamaktadır. 
 
Bu programı başarı ile bitirenlere Lise diploması verilmektedir. Bu lise diploması ile üniversiteler tarafından yapılan YÖS sınavlarına veya ÖSYM tarafından yapılan YGS ve LYS sınavlarına katılabilir.Başarılı olmaları halinde Türkiye’de  üniversitelerde okuyabilirler.

2 Ocak 2016 AÖL - Açık Lise 1. Dönem Cevap Anahtarı (1. Oturum) için tıklayınız

2 Ocak 2016 AÖL - Açık Lise 1. Dönem Cevap Anahtarı (2. Oturum) için tıklayınız

3 Ocak 2016 AÖL - Açık Lise 1. Dönem Cevap Anahtarı (3. Oturum) için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.