9-10 Aralık Açık Lise Sınav Sonuçları

9-10 Aralık Açık Lise Sınav Sonuçları
Liseyi dışarıdan tamamlamak isteyenlerin beklediği MEB AÖL sınav sonuçları açıklandı. Açık Lise sınav sonuçları http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresi üzerinden sorgulanabilecek.

Milyonlarca kişi çeşitli sebeplerden dolayı lise eğitimini yarım bırakmak zorunda kalıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, vatandaşların açıktan lise okuyarak diploma almalarını sağlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen AÖL sınavına giren öğrencilerin merak ettiği sınav sonuçları yayımlandı. İşte AÖL sonuçları sorgulama ekranı…

AÇIK LİSE SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

Yukarıda bulunan bağlantıya tıklayarak “Güvenlik Kodu, Öğrenci Numarası ve Şifre” bilgilerini doğru bir şekilde girerek AÖL 2.dönem sınav sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

AÖL 2.DÖNEM KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Açıktan lise okuyan öğrenciler, sınavlara girebilmek için Kayıt Yenileyerek ders seçimi yapmak zorundadırlar. Kayıt Yenileme tarihleri, Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü tarafından belirlenen iş takviminde yayınlanır.

Kayıt ve kayıt yenileme işlemleri ise, il ve İlçelerde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri aracılığıyla yapılmaktadır.

Toplamda 3 dönem olarak tamamlanan 2019-2020 eğitim öğretimin döneminin 2. dönem kayıt işlemi, 6-31 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Ders seçme ekranı ise 8 Ocak tarihinde erişime açılacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.