6-7 Temmuz AÖL Sınav Soruları

6-7 Temmuz AÖL Sınav Soruları
6 ve 7 Temmuz 2019 tarihinde, AÖL 3. Dönem Sınavı uygulandı. Sınav sonrası 10-11 Temmuz 2019 tarihinde yapılan sınava ait soru ve cevapların yayınlanması bekleniyor.

Sınava girilen her dersten 20’şer soru soruldu. Her bir sorunun değeri 5 puandır. Bir dersten başarılı olabilmeniz için en az 45 puan almak gerekmektedir.

6-7 Temmuz 2019 tarihlerinde 3 oturum olarak gerçekleştirilen Açık Öğretim Liseleri (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) 3. Dönem Sınavı soru ve cevap anahtarının ne zaman açıklanacağı merak konusu.

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

6-7 Temmuz tarihinde birçok sınav merkezinde gerçekleştirilen AÖL sınavlarının ardından gözler sonuç takvimine çevrildi. Sınav takvimi "İş takvimi güncelleme sebebi" ile şu an kullanımda olmayan AÖL sonuçlarının, geçtiğimiz yılın takvimi göz önünde bulundurulduğunda sonuçların 1 Ağustos tarihinde erişime açılacağı söylenebilir.

CEVAP ANAHTARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

6-7 Temmuz 2019 tarihlerinde Yapılan Açık Öğretim Lisesi/Mesleki Açık Öğretim Lisesi/Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi Sınavlarının Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları yayınlandı.

 Soru kitapçıları ve cevap anahtarları için tıklayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.