20-21-22 Nisan Limit Yayınları 2. YKS Deneme Sınavı

20-21-22 Nisan Limit Yayınları 2. YKS Deneme Sınavı
20-21-22 Nisan 2019 tarihinde Limit Yayınları Türkiye Geneli 2. YKS (TYT-AYT) Deneme Sınavı yapacaktır. Sınavla ilgili detayla ilgili bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Türkiye Geneli YKS Sınavı aşağıdaki oturum tarih ve saatlerinde uygulanacaktır.

TYT Oturum Bilgileri

AYT Oturum Bilgileri

 20 Nisan 2019 Cumartesi SAAT: 10.00

  21 Nisan 2019 Pazar  SAAT: 10.00

 20 Nisan 2019 Cumartesi SAAT: 14.00

 21 Nisan 2019 Pazar SAAT: 14.00

 22 Nisan 2019 Pazartesi SAAT: 10.00

  22 Nisan 2019 Pazartesi  SAAT: 14.00

Not: Sınavı verilen tarihlerde uygulamayan kurumların optikleri Türkiye Geneli Sınavına dahil edilmeyecektir.

YKS için, Sınav çıkışında kitapçıklar toplanacak, 22 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 18.00’dan sonra sınav merkezleri tarafından öğrencilere verilecektir.

Sınav Giriş Belgesi olmayan öğrenciler kesinlikle sınava alınmayacaktır.

Öğrenciler, Sınav Giriş Belge’sinde belirtilen sıralara oturtulmalıdır.

Sınava giren öğrencilerin kitapçık türlerini doğru kodladıklarını mutlaka kontrol ediniz.

Kişisel kodlu optik formların öğrencilerin kendi adlarına düzenlenmiş olduğunun kontrolü yapılmalıdır. Eğer bir hata var ise sınav sorumlusundan yedek optik form istenmelidir.

Boş optik form kullanılması durumunda T.C. Kimlik Numarası bütün oturumlara mutlaka kodlanmalıdır. Fotokopi ile çoğaltılmış optik form kullanılmamalıdır.

İlk 15 (On beş) dakika geçtikten sonra hiçbir öğrenciyi sınav salonuna almayınız, ilk 30 (Otuz) dakika içerisinde hiçbir öğrenciyi sınav salonundan çıkarmayınız.

Optik forma işaretleme yaparken kurşun kalem kullanılmalıdır.

Öğrencilere cep telefonu veya iletişim aracı getirmemeleri gerektiği duyurulmuştur, ancak cep telefonu veya iletişim aracı olan öğrencilerin bu iletişim araçlarını sınav esnasında açmaları hâlinde sınavları iptal edilecektir.

Optik formları sınav bitiminde toplayıp sınav poşetine koyunuz.

Not: Öğrencilerin Sınav Giriş Belgelerini toplamayınız, kitapçıkları sınav poşetine koymayınız.

YKS için; TYT ve AYT optikleri ayrı ayrı paketlenmelidir. Optik formları zarar görmeyecek şekilde paketleyiniz.

Optik formların YKS için; en geç 24 Nisan 2019 Çarşamba günü LGS için; en geç 06 Mayıs 2019 Pazartesi günü aşağıda belirtilen adrese belirtilen kargo firması ile gönderimini sağlayınız. Kargo gönderiminde aksaklık yaşanmaması için kargo takip numarasını denemesinavi@limityayinlari.com.tr mail adresine kurum isimleri ile mail atmanız önemle rica olunur.

Sınav sonuçları www.limityayinlari.com.tr adresinden açıklanacaktır. Sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Öğrenciler sınav sonuçlarına T.C. Kimlik Numarası ile ulaşabileceklerdir.

Limit Yayınları Adres: Altunizade Mahallesi Kısıklı Caddesi Aksel İş Merkezi No:35/2 Üsküdar/İSTANBUL adresimize karşı ödemeli olarak gönderilmelidir.

Cevap anahtarına ulaşmak için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum