20-21 Şubat Mektebim Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

20-21 Şubat Mektebim Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Bu yazımızda sizlere 20-21 Şubat Mektebim Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

20-21 Şubat Mektebim Bursluluk Sınavı Sonuçları, sınav ile ilgili ölçme ve değerlenedirmelerin tamamlanmasını müteakiben açıklanacaktır.  Çağdaş ve modern eğitim ortamlarında en son teknolojileri kullanarak öğrencilerine dünya standartlarında eğitim imkanı sunan Mektebim Okulları %100 Burs imkanından 1000 öğrenci faydalanabilecek. Sınav Sonuçları açıklandığında, Burs imkanından faydalanıp faydalanmadığınızı ve Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı Puanınızı öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

MEKTEBİM KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Mektebim Bursluluk Sınavı Hakkında Ayrıntılar

3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11. Sınıflar için yapılan sınavın sonuçlarına göre öğrenciler %100'e kadar burs kazanabilme hakkını elde edebilecektir. Sınav 20 ve 21 Şubat tarihlerinde 3 seyans halinde yapılacaktır. 

MEKTEBİM KOLEJİ ERKEN KAYIT İMKANINDAN FAYDALANMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Mektebim Okullarının Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liselerine erken kayıt avantajlarından faydalanmak için yukardaki linke tıklayabilirsiniz. Mektebim Okulları kayıt fırsatları ve kayıt ücretleri ile ilgili detaylara, Mektebim Okulları Web Sitesinden ya da 444 30 95 numaralı Mektebim Okulları çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

Mektebim Okulları Kampüslerine ait detaylı  iletişim bilgileri için TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.