20 Şubat Doğa Okulları Anadolu Lisesi Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

20 Şubat Doğa Okulları Anadolu Lisesi Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
20 Şubat Doğa Okulları Anadolu Lisesi Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Doğa Okulları Anadolu Lisesi Bursluluk Sınavı tarihi açıklandı. Doğa Koleji Liseler için Bursluluk Sınavına hemen başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız. Doğa Anadolu Liseleri bu sene de her sene olduğu gibi eğitimde %100'e varan  Burs imkanı sunacak. Doğa Okulları başarıyı desteklemeye devam ediyor ve bu kez de  8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine %100'e varan burs veriyor. Doğa Koleji Liseleri Bursluluk Sınavı ile ilgili tüm detaylar ve Online Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.

Doğa Anadolu Liseleri'nden dört dörtlük öğrencilere burslu okuma fırsatı... Şu anda 8. 9. 10. ve 11. sınıf öğrencilerinin katılabileceği Doğa Okulları Bursluluk Sınavı 20 Şubat 2016 Cumartesi  günü düzenlenecek.

Doğa Okulları Liseler için Bursluluk Sınavı Son Başvuru Tarihi

Türkiye'deki tüm Doğa Kampüsleri'nde  aynı anda düzenelenecek olan Doğa Okulları Lise Bursluluk sınavı için son başvuru tarihi ise 18 Şubat Perşembe olarak açıklandı.Online başvuruda bulunmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

DOĞA KOLEJİ LİSELER İÇİN BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Doğa Anadolu Liseleri Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sınav sonuçları 27 Şubat 2016 Cumartesi günü açıklanacak. Doğa Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları için yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.