20 Şubat Yönder Ataşehir Koleji Giriş Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

20 Şubat Yönder Ataşehir Koleji Giriş Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Bu yazımızda sizlere 20 Şubat Yönder Ataşehir Koleji Giriş Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

2011 yılından beri İstanbul Anadolu yakası Ataşehir’de hizmete giren ve anaokulu, ilkokul ve ortaokul eğitimi veren Yönder Ataşehir Koleji, İstanbul Anadolu yakasının ardından İzmir, Bursa, Didim ve İstanbul Avrupa Yakası Bahçeköy'deki kampüsleriyle eğitim vermeye devam ediyor. Yönder Koleji, İngilizce eğitiminde Ortak Avrupa Dil Öğretim Çerçeve Planını "Common European Framework" esas almaktadır.

Yönder Ataşehir Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

Yönder Okulları Giriş Sınavı Sonuçları, sınav ile ilgili değerlendirmenin okul yönetimi tarafından tamamlanmasını müteakiben açıklanacak. Yönder Ataşehir Koleji Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandığında sonuçları öğrenmek için yukardaki linke tıklayabilirsiniz.

Yönder Koleji Ataşehir Kampüsü

Adres: Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 – 6/1 Ataşehir İSTANBUL
Telefon: 0 216 455 07 07
Faks: 0 216 548 18 00

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.