2011-2012 Yılı 3. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı - tıkla öğren

2011-2012 Yılı 3. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı - tıkla öğren
2011-2012 Yılı Açık İlköğretim Okulu III. Dönem sınav Sonuçları Açıklandı - tıkla sınav sonucunu öğren

1 Temmuz 2011 Tarihinde yapılan 2011-2012 III. Dönem Sınav Sonuç bilgileri yayınlanmıştır. Sınav sonucunuzu "Öğrenci Girişi“ bölümünden sisteme T.C. Kimlik No ve şifreniz ile girerek "Öğrenci Sınav İşlemleri" başlığı altındaki "Sınav Sonuç Bilgileri" menüsünden öğrenebilirsiniz."

Öğrenci adreslerine ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

Sınav Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Öğrencilerimizin bulundukları sınıfta başarısız oldukları bir yada iki dersten, yılsonu başarı ortalaması ile sınıf geçebilme kriterlerini ve başarı puanının hesaplama yöntemini görmek için Tıklayınız...

Açık Öğretim Ortaokulu sınavlarına giren öğrencilerimizin sınavlara itiraz hakkı bulunmaktadır. Sınav itirazında yapılması gerekenler için gerekli açıklamaları Açık Öğretim Ortaokulu web sayfasının "Sınav İşlemleri" Mönüs altında "Sınav Sonuç İtiraz"da bulabilirsiniz.

AİO- Açık İlköğretim Okulu Sınav sonuçları açıklandığında aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sınav Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.