2013 Ağustos Özür Grubu Yer Değiştirme Sonuçları Sınıf Öğretmenleri

2013 Ağustos Özür Grubu Yer Değiştirme Sonuçları Sınıf Öğretmenleri
Milli Eğitim Bakanlığı 2013 yılı Özür Grubu Yer Değiştirme sonuçları açıklandı. Sınıf Öğretmenliği hariç. Sonuçlar için Tıklayınız...

Bugün yani 27 Ağustos 2013 tarihi itibariyle eş,sağlık ve öğrenim özrü başvuru atama sonuçları açıklandı. Milli Eğitim bakanlığı İnsan kaynakları genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre özür grubu atama sonuçları saat 18:00′e kadar açıklanacaktı ancak yetişmedi. Müsteşarı Yusuf Tekin'in, twitter üzerinden yaptığı açıklamada branş öğretmenlerinin için sonuçların 10 dakika içinde açıklanacağını söyledi.

Sınıf öğretmenlerinin sonuçları ise öğleden sonraya kaldı.

Özür Grubu Atama Sonuçları İçin Tıklayın

İşte Tekin'in açıklaması

Değerli arkadaşlar özür grubu başvurularının değerlendirmesi bitmek üzere. Branş öğretmenlerinin sonuçları bitti. 10 dakika içinde açıklanacak. Sınıf öğretmenlerinin işlemleri ise öğleden sonra bitecek.

Arkadaşlar sizleri çok beklettiğimizin farkındayız, ama inanın söz verdiğimiz üzere mağduriyet yaratmayacak maksimum çözümleri bulmaya çalışıyoruz. Şu anda branş öğretmenleri arasında sadece 1000 civarında öğretmen arkadaşın başvurusunu olumlu sonuçlandıramadık. Ama ikinci değerlendirmede, yani 26. tercihlerin değerlendirilmesinde onu da çözeceğiz inşallah.

Çok beklettiğimiz için özür dileriz, bütün öğretmen arkadaşlarda ve ailelerinden ama inanın çözüm üretme çabamızdan kaynaklanıyor, hakkınızı helal edin.

Özür Grubu Atama Sonuçları İçin Tıklayın

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.