2013 KPSS Branş Bazında Sıralama Öğrenme Formu Öğretmenler

2013 KPSS Branş Bazında Sıralama Öğrenme Formu Öğretmenler
2013 KPSS Sonuçları açıklandı. Öğretmen adayları açısından bir hayli zorlu geçen sınav maratonundan sonra şimdi sıra MEB Öğretmenlik KPSS branş bazında sıralama formunda ve akabinde atamalarda.

Öğretmenlerin atamalarda en önemli yardımcı olan ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayınlanan 2013 KPSS sıralama öğrenme formuna göre öğretmen adayları kendi branşlarında kaçıncı sırada olduklarını öğrenebiliyorlar.

KPSS Öğretmen Branş Bazında Sıralama Öğrenme Formu 2013

KPSS Branş Sıralama Formu Alttan Branşınızı Seçin ve Puanınızı Yazın

Not: Yukarıda yer alan KPSS öğretmen branş sıralama formu 2012  yılı atamalarına ait verilerdir. 2013 Sıralama öğrenme formu MEB tarafından henüz yayınlanmamıştır. Birkaç gün içinde yeni 2013 KPSS sıralama öğrenme formu yayınlanacak ve aynı linkte yer alacaktır.  Ancak öğretmen adayları yukarıdaki branş sıralaması öğrenme formu 2013 ü kullanarak en azından yeni sıralama bilgisi yayınlanana kadar , buradan tahmini sıralamalarını öğrenerek meraklarını gidermiş olacaklardır. KPSS sıralama formuna KPSSP10 puanı girilerek hesaplama yapılacaktır.

ÖSYM Üzerinden de Sıralamanızı Öğrenebilirsiniz.

https://ais.osym.gov.tr/ adreѕine gіrerek KPSS LİSANS 2013 seçip sıralamınızı öğrenebilecekѕiniz.

Adaylar sisteme girdikten sonra işlem yapmak istediğiniz aktif sınav bölümünden, 2013 KPSS Lisаns bölümünü seçtikten sonrа açılan sаyfаdа liѕanѕ programı bazında sıralama’ bölümünü seçerek  kpss branş bazında sıralamanızı öğrenebilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.