2013 LYS ek yerleştirme sonuçları açıklandı mı? Ek yerleştirme LYS

2013 LYS ek yerleştirme sonuçları açıklandı mı? Ek yerleştirme LYS
2013 Lisans Yerleştirme Sınavı ek yerleştirmeleri bu sene çok geç bir tarihe kaldı. Üstelik bu sefer 100.000 gibi yüksek bir kontenjan var. LYS ek yerleştirme tercihleri 30 Eylül'de sona ermişti. LYS 2013 ek yerleştirme sonuçları açıklandı mı? Açıklanmadı

LYS 2013 ek yerleştirme sonuçlarının açıklanıp açıklanmayacağı ve ne zaman açıklanacağı büyük merak konusu. Neredeyse 1. vizelere anca yetişebilecek olan ek yerleştirme şanslıları, ek yerleştirme sonuçları açıklansa da yerimizi yurdumuzu ayarlasak derdindeler. Bunun için Lisans Yerleştirme Sınavı ek yerleştirme sonuçlarının öğrenilmesi gerekiyor.

TIKLA LYS EK TERCİH SONUÇLARINI ÖĞREN

2013 LYS ek yerleştirme sonuçları merakla beklenirken, çiçeği burnunda üniversite adayları sonuçların bir an önce açıklanmasını istiyor. Bu kadar geç bir tarihe kalmış olması resmen bir şanssızlık olarak değerlendirilen LYS 2013 ek yerleştirme sonuçları açıklandı mı? Açıklanmadıysa ne zaman açıklanacak? İşte tüm bunların cevabı Spothaber.com'da sizlerle.

LYS 2013 ek yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarih tam olarak belli olmamakla birlikte 10 Ekim 2013 olarak konuşulmaktadır. ÖSYM'den henüz net bir açıklama gelmemiştir, ancak bu kadar geç açıklanması da şaşırtıcı olarak yorumlanmaktadır. Gelişmeler oldukça sizlere Spothaber.com olarak duyuracağız.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.