2013 Öğretmenler İl Dışı Yer Değiştirme Tayin Atama Sonuçları MEB 26 Temmuz

2013 Öğretmenler İl Dışı Yer Değiştirme Tayin Atama Sonuçları MEB 26 Temmuz
Meb Öğretmenlerin 2013 İl Dışı Atama Sonuçları sorgulama 2013 İl Dışı Yer Değiştirme Takvimi, Öğretmenlerin İl Dışı Atama Sonuçları 26 Temmuz 2013

Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları açıklanıyor. 24 temmuz’da sona eren öğretmenlerin il dışı yer değiştirme başvuru sonuçları bugün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacak. İl dışı tayin isteyen öğretmenler sonuçlarını bu sayfadan öğrenebilirler.

İl dışı yer değiştirme sonuçları saat kaçta açıklanacak diye sorular geliyor. Değerli öğretmenlerimiz MEB il dışı atama sonuçlarını vb. genelde akşam saatlerinde açıklamaktadır. Yani şu andan itibaren her an açıklanabilir. Bizler an be an gelişmeleri bu sayfadan sizlere aktaracağız. Öğretmenlerin 2013 il dışı atama yer değiştirme sonuçları açıklandığında bu sayfadan siz değerli öğretmenlerimiz öğrenecektir.
İller arası isteğe bağlı il dışı yer değiştirme sonuçları açıklandıktan sonra, iller ve branş bazında en büyük ve en küçük puanlar da bu sayfadan sizlere duyurulacaktır.

Öğretmenlerin 2013 yılı iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirmeişlemleri 06/05/2010 tarihli 27573 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim BakanlığıÖğretmenlerinin Atama ve Yer DeğiştirmeYönetmeliği hükümleri de dikkate alınarak aşağıda belirtilen açıklamalar doğrultusunda yapılacaktır. 
2013 Öğretmenler İl Dışı Yer Değiştirme Tayin Atama Sonuçları açıkladığından aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.


2013 İl Dışı Yer Değiştirme Sonuçları Sayfası İçin Tıklayın

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.