2013 YGS birincileri belli oldu - Kimler Birinci oldu

2013 YGS birincileri belli oldu - Kimler Birinci oldu
Adaylar, sonuçları http://www.osym.gov.tr veya http://sonuc.osym.gov.tr internet adreslerinden, TC kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecek.

ALİ DEMİR AÇIKLADI

ÖSYM Başkanı Ali Demir, YGS'de, Ankara TED Koleji Vakfı Özel Lisesi'nden Zeynep Nur Karagöz, İstanbul Lisesi'nden Hümeyra Çolak ve Kadıköy Anadolu Lisesi'nden Irmak Öziskender'in, tüm puan türlerinde 500 puan alarak birinci olduğunu bildirdi.

BAŞVURULAR 22-29 NİSAN TARİHLERİ ARASI

ÖSYM Başkanı Ali Demir, düzenlediği basın toplantısında adayların sonuçları ÖSYM sitesinden öğrenebileceğini söyledi. Demir, "22-29 Nisan arasında LYS başvuruları yapılabilecek. 81 il merkezinde ve Lefkoşa'da gerçekleşecek. YGS sonuçlarını bu kadar kısa sürede açıklamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sonuçların hayırlı olmasını diliyor, LYS'ye girecek adaylara başarılar diliyorum" dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.