2013 YGS Giriş Yerleri Ne Zaman Belli Olacak

2013 YGS Giriş Yerleri Ne Zaman Belli Olacak
2013 YGS Yerleri Ne Zaman Belli Olacak - ais.osym.gov.tr

bu şekilde belirleniyor. Tabiki sistem bizleri okullara 2013 Ygs giriş yerleriBilindiği üzere ÖSYM’ye sınav başvurularımızı yaparken sistem bizlere iki il seçme hakkı veriyor. Bizler de sınava girmek istediğimiz şehir ve bir yedek il yazarak YGS’ye başvuruda bulunuyoruz. ÖSYM de sistem tarafından bizlere gireceğimiz okullara atıyor. yerleştirirken verdiğimiz bilgiler ölçüsünde bu işlemi yapıyor. Verdiğimiz boy-kilo ölçüleri bu yüzden büyük önem taşıyor. O yüzden bu bilgileri gerçekliğe uygun bir biçimde vermek gerekiyor. Daha önceki yıllarda boy ve kilolarına uygun sıralara yerleştirilmeyen adaylar büyük sıkıntılar yaşadıkları haberlerini basından okumuştuk. Bizler de bu tip sıkıntılar yaşayıp sınavımızın olumsuz şartlarda geçmesini istemiyorsak verdiğimiz bilgileri kesinlikle önemseyelim. Bu teknik bilgilerden sonra asıl merak ettiğimiz konuya geçelim:

Ygs Giriş Yerleri Ne Zaman Açıklanacak?

2013 Ygs Giriş Yerleri ne zaman açıklanacak sorusunun cevabını öğrenmek için öncelikle sınav tarihini öğrenmemiz gerekiyor. Geçen yıllardan hareketle çıkarımda bulunacak olursak: Giriş Yerleri sınav tarihinden ortalama 2 hafta önce adaylara duyuruluyor. Durulduktan sonra adayların mutlaka sınava girecekleri sınıfı görmeleri öneriliyor.  Bu önerileri ilk ağızdan yani birebir ÖSYM’den gelen açıklamayla zenginleştirelim. Aşağıda sınav giriş yerleri ile alakalı ÖSYM’nin yaptığı resmi açıklamayı okuyabilirsiniz. ÖSYM tarafından resmi açıklama yapıldığında bu sayfadan sınav giriş yerlerinize ulaşabilirsiniz.

2013 Ygs Giriş Yerleri için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.